Lejo Kemper

Souschef

Mijn naam is Lejo Kemper en ik ben 28 jaar oud.
Vanaf mijn 15e ben ik werkzaam in de keuken, waar het begon met een
snuffelstage bij Restaurant Bekkers Marie, mijn passie voor het vak
ontwikkelde en het tot heden niet los heb kunnen laten.
mijn opleiding heb ik afgerond bij ‘de Rooi Pannen’ te Eindhoven, waar
ik mijn laatste jaar (2009/2010) afsloot als leerling bij Restaurant
Bretelli.
Hier leerde ik Mike kennen, als leermeester, maar later ook als vriend.
Na een jaar werelddelen ontdekken, bomen knuffelen, natuur/cultuur en
vele verschillende mensen heb mogen bewonderen, ben ik begonnen in de
keuken van Ria Joosten catering. Waar ik me al snel specialiseerde in de
verfijning, afwerking, partijen, diners aan huis etc. Ook hier heb ik
met momenten samen mogen werken met Mike.
Toen hij me vertelde dat hij een eigen zaak zou openen, werd ik hier
meteen enthousiast over. Knopen werden gehakt en voor je het weet een
droom gerealiseerd..

Find on :